Voorgerechten € 9,50, onder andere:

  • Gebakken geitenkaas met dennensiroop
  • Ardenner vleeswaren geserveerd met een uienconfijt
  • Gerookte forelfilet met garnaaltjes
  • Mozzarella met tomaat, ui en pesto
  • Bruchetta uit de oven; geroosterde broodjes met Mozzarella, tomaat, basilicum, kruiden, ui en olijfolie

Alle voorgerechten worden geserveerd op een bedje van knapperige sla met daarbij fruit, chutneys en ander lekkers.

Elke dag hebben we keuze uit twee soepen zoals licht pittige wortelsoep, paprikasoep, tomatengroentesoep, uiensoep, courgettesoep, preisoep, venkelsoep en pompoensoep. De soep wordt geserveerd met een garnituur.

Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter, aioli of pesto.

Hoofdgerechten € 21,50, onder andere:

  • Runderstoofpot op grootmoeder's wijze
  • Beenham met een honing-mosterdsaus
  • Coq au vin; kippenboutjes in rodewijnsaus
  • Gebakken mosselen met ui en paprika
  • Forel met kruiden in de oven gegaard of op de huid in boter gebakken
  • Gebakken pangasiusfilet met een mosterdroomsaus
  • Rode bieten-fetataart
  • Spinaziegeitenkaastaart
  • Vegetarische stoofpot met groentes, tahoe en bospaddestoelen
  • Lasagna met o.a. pompoen, courgette, geitenkaas en bechamelsaus
  • Curry met diverse groentes, champignons en tahoe

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een smakelijk en uitgebreid groente- en aardappelgarnituur.

Op onze specialiteitenkaart staat wisselend per seizoen € 24,50 - € 28,50, onder andere:

  • Konijnenbout in saus met pruimen en rozijntjes
  • Gebakken T-bone steak met een veenbescompote
  • Gebakken wildzwijnkoteletjes met een frambozenuienconfijt
  • Osso bucco van hert
  • Gebakken lamskoteletjes met een bosvruchten-balsamicosaus
  • Ossetong in Madeirasaus
  • Gebakken tournedos met gebakken champignons en ui
  • Visstoofpot met o.a. zalm, mosselen en scampis.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een smakelijk en uitgebreid groente- en aardappelgarnituur.

Nagerechten € 8,50, onder andere:

  • Diverse ijscoupes met huisgemaakt ijs en siropen
  • Crème brûlée
  • Profiteroles: slagroomsoesjes met chocoladesaus
  • Koffie Les Sources: koffie met slagroom en twee huisgemaakte likeuren.

Voor onze jonge gasten tot 12 jaar

We hebben een kinder dinerkaart met voor- (€ 4,50), hoofd- (€7,50) en nagerechten (€4,50) zoals kinderkopje soep van de dag, gebakken champignons met kruiden, diverse pannenkoeken, lasagne, frietjes met visstick, kaaskroket, frikadel of kipnuggets, en als dessert poffertjes of een verrassingsijsje.