Ons hotel leent zich bijzonder goed voor een verblijf met een groep. We hebben een mooi en gezellig restaurant en een knusse salon met houtkachel, waar jullie fijn kunnen samen zijn.

Een familieweekend, een sportief wandel- of fietsweekend, op stap met een groep vrienden, een workshop organiseren, met de motorclub toeren in de Ardennen? U heeft alle tijd voor elkaar, wij verzorgen uw verblijf en de maaltijden.

Wij hebben maximaal voor 21 personen plaats in het hotel. Bent u met meer personen en wilt u toch bij ons verblijven?

Dichtbij, op loopafstand, zijn meerdere vakantiewoningen. U kunt met zijn allen bij ons eten en gezellig samenzijn, een deel kan dan overnachten in een van de vakantiewoningen.

Voor groepen bieden wij korting op de overnachtingsprijs wanneer u twee nachten of langer bij ons verblijft en bij ons dineert. 12 tot 15 volwassenen geeft 5% korting op de overnachtingsprijs en vanaf 16 volwassenen krijgt u 10% korting op de overnachtingsprijs.

We bieden speciale driegangen menu's vanaf € 29,50. Diner van de à la carte kaart, een gastronomisch menu of een wildmenu is zeker ook mogelijk. Ook kunt u bij ons grillen (binnen) of barbecueën (buiten) vanaf € 27,50 euro p.p.. De grill of barbecue kan worden geserveerd met vooraf soep met stokbrood en kruidenboter en als dessert een lekkere ijs-coupe. Voor de grill en barbecue serveren we verschillende soorten vlees, vis, salades, sauzen, aardappelkroketjes en frietjes.

Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een offerte voor u!